Een zzp’er inzetten op uw project?

Ook dat kan via De Gilde Groep. Steeds vaker kiezen ervaren vakkrachten ervoor om als zelfstandige aan de slag te gaan in de bouw. Wij kennen deze vakkrachten en zetten ze graag in op uw project. Uiteraard volgens onze eigen werkwijze en aanpak.
Kent u zelf een zzp’er die u graag in wilt zetten? Ook dat is mogelijk.
Naast de bemiddeling tussen u en de juiste vakkracht, bieden we u het gebruik van onze eigen online portal aan. Hiermee verzekeren we alle partijen dat we werken conform de actuele wet- en regelgeving. Het vastleggen van contracten, het accorderen van de urenregistratie en de facturering wordt zo een stuk makkelijker.

Wat we u kunnen bieden:

  • Geen papierwinkel meer, contracten worden digitaal aangemaakt en ondertekend
  • Efficiënt samenwerken dankzij onze online portal
  • Geautomatiseerde facturatie passend bij uw organisatie
  • U kunt gebruik maken van onze kennis van wet- en regelgeving

Geen loonheffingen op basis van primaire wetgeving
De arbeidsrelatie met onze zzp’ers is getoetst aan de primaire wetgeving. Dat houdt in dat er geen sprake is van van een (al dan niet fictieve) dienstbetrekking en er hoeven dus geen loonheffingen ingehouden en afgedragen te worden.
Wel is het belangrijk aan de voorwaarden van de wet te blijven voldoen. Met onze uitstekende kennis en specialisatie met betrekking tot de Wet DBA kunnen wij onze zzp’ers op ieder gewenst project inzetten. Wij werken met de door de Belastingdienst goedgekeurde “Algemene Modelovereenkomst Bemiddeling met nr. 9091638981”.

De Freelance Gilde is een merk van De Gilde Groep