Van huis uit veilig

De Gilde Groep werkt van huis uit veilig. En daaraan doen we geen concessies. Het aantal ongelukken in de bouw kan en moet naar beneden en daar dragen wij ons steentje aan bij. Risico’s zullen er altijd blijven. Maar het gaat er volgens ons om hoe je met die risico’s om gaat. Wij leren onze mensen dat veiligheid altijd bespreekbaar moet zijn.

De Gilde Groep - Van huis uit Veilig

Weer veilig thuis

Onze medewerkers zijn vaak lang van huis. In het land van herkomst hebben ze familie en een gezin. Het is onze verantwoordelijkheid om ze na iedere werkdag weer gezond en veilig thuis te laten komen.

GildeGr_teksten_tbv_site3

Triple A Safety Program

Veilig werken doe je er niet even bij. Het moet verankerd zijn in het gehele werkproces, en vast onderdeel zijn van het dna van ons bedrijf. Niet voor niets is ons veiligheidsprogramma Triple A Safety Program.

Medewerkers van De Gilde Groep zijn van huis uit alert: ze zien onveilige situaties, melden die en handelen ernaar. En daarbij besteden we veel aandacht eraan om veiligheid bespreekbaar te maken en te houden. We trainen mensen actief op een alerte werkhouding. Veiligheid kan altijd beter. Een beetje veilig bestaat immers niet. We leggen de lat daarom steeds hoger. Van goede werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen tot opleidingen en trainingen.

Gezonde levensstijl

Veilig en gezond werken begint bij gezond leven. Vakmensen van De Gilde Groep wonen in comfortabele huisvesting die van alle gemakken is voorzien. Maar ze krijgen ook voorlichting over gezond eten en drinken. We willen dat onze mensen na gedane arbeid ook weer veilig naar hun gezin kunnen.